Finsktalande kundservicemedarbetare till företag på Kungsholmen

Om tjänsten

Talar du finska och utöver det flytande engelska? Är du noggrann och har god servicevana? Allt detta kan du få användning av i en utvecklande tjänst med mycket kundkontakt.

Tervetuloa hakemaan!

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare ingår du i ett team där ni alla har nära samarbete med varandra. Dina arbetsuppgifter innebär att ta emot samtal från kunder och gemensamt lösa deras problem. Du kommer främst att ha kontakt med kunder på den marknad som överensstämmer med dina ovan nämnda språkkunskaper. Vid behov kan du även behöva vara ett stöd för teamet mot de andra nordiska länderna. Arbetet präglas av kundkontakt via telefon och mail samt viss administration vid ärendehanteringar. Det kommer även förekomma korta perioder där du har hand om företagets telefonväxel.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för denna tjänst krävs det att du behärskar finska flytande i tal och skrift. Du talar och skriver även flytande engelska. Vidare har du god erfarenhet av kundkontakt från ett tidigare serviceyrke. Erfarenhet från kundtjänst är inget måste men det anses meriterande. Som person är du positiv och engagerad och du har en utpräglad servicekänsla. Du har god kommunikativ förmåga och trivs med att använda telefonen som främsta redskap. Vidare är du stresstålig och ansvarsfull samt har ett stort driv för att lösa problem. Vår kund söker en pålitlig person som vill tillhöra deras kundtjänstteam.

Övrigt

Uppdraget är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos oss på KFX HR-partner och arbetar som uthyrd konsult till vår kund som har sitt kontor i Lindhagen, Kungsholmen. Det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför gärna in din ansökan redan idag!

Observera att vi inte tar emot CV via mail.

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2020-11-29
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Kundsupport/Service
  • Inkommet: 2020-10-23
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan