Fastighets- och Underhållschef till Bucher Emhart Glass, Sundsvall

Om tjänsten

Då vår nuvarande Fastighets- och Underhållschef skall gå i pension till sommaren söker vi hans ersättare.

Ta chansen att få arbeta i en internationell, utvecklande och innovativ organisation där du erbjuds en tjänst med kombinerat ansvar för drift och underhåll av hela fastigheten
på totalt 24. 000 kvadratmeter. En spännande tjänst om du motiveras av problemlösning och har ett stort intresse för bygg, fastighet, underhåll samt brandskydd.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget

Bucher Emhart Glass Sweden AB är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformningsmaskin. Företaget har en internationell prägel då vi är Schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Vår svenska enhet har idag ca 350 anställda i Sundsvall och Örebro. Vi erbjuder dig spännande arbetsuppgifter och en god arbetsmiljö. Välkommen till oss Du också.

Arbetsuppgifter

Som Fastighets- och Underhållschef ansvarar du för såväl avhjälpande som förebyggande underhåll och drift av produktionsutrustning samt byggnad/ lokaler, ca 24. 000 kvadratmeter totalt.

Ansvaret för företagets skalskydd, brandskydd och avfallshantering är några av dina många och varierande arbetsuppgifter. Vidare är du den som har kontakt med myndigheter och ansvarar för avtal med konsulter inom berörda områden.

Du har personalansvar för två underhållstekniker och två konsulter samt budget- och ekonomiansvar. Tjänsten innefattar kontinuerligt uppföljnings- och utvecklingsarbete. Du rapporterar till Platschefen i Sundsvall och ingår i platsledningsgruppen som består av 7 personer i dagsläget.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har en utbildning inom underhåll, bygg och- eller fastighet eller liknande. Du har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och goda ledarerfarenheter.

Då engelska är vårt koncernspråk är goda kunskaper i engelska i både tal och skrift ett krav. Vidare bör du ha goda erfarenheter av Excel och det är meriterande om du har erfarenhet av IFS.

Egenskaper såsom resultatinriktad, strukturerad och drivande är viktiga karaktärsdrag. Du trivs och drivs av att arbeta i ett högt tempo och har en god förmåga att bygga relationer samt trivs i förhandlingsläget. Det är också viktigt att du trivs i en konsultativ roll och kan verka både strategiskt och operativt. Lösningsinriktad, flexibel och beslutsam är också egenskaper som passar väl in på dig.

Övrigt

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Sandwall på KFX HR- partner, 070- 663 19 89 alternativt mailadress: linda.sandwall@kfx.se.

Som ett led i Bucher Emhart Glass arbete för en säker och drogfri miljö, drogtestar vi alla våra medarbetare.

Slutkandidater kommer att få genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval, dock senast 8 mars 2020.

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2020-03-08
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Ledning/Management
  • Inkommet: 2020-02-14
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan