Office Manager/Facility Coordinator till företag i centrala Stockholm

Om tjänsten

Office Manager / Office Coordinator / Receptionist

För kunds räkning söker vi nu en Facility Coordinator till deras kontor i centrala Stockholm. Rollen påminner mycket om en Office Manager, med inslag av både service och koordinering. Detta är en bred roll där du har ansvar för kundbemötande såväl som intern administration. Söker du en serviceorienterad roll där du får ta ansvar och egna initiativ? Skicka in din ansökan på engelska, redan idag!

Arbetsuppgifter

Du är företagets ambassadör och ansikte utåt! I rollen som Facility Coordinator främjar du en hög grad av kundnöjdhet, genom att ge förstklassig service till både kunder och medarbetare i olika ärenden.Du ansvarar även för att faciliteterna håller god standard genom att genomföra dagliga inspektioner och underhålla representativa lokaler. Du har ett ansvar för budget i frågor som rör faciliteten och att prognostisera inför inköp och utgifter. I denna roll arbetar du även självständigt med att arrangera och förbereda inför kundmöten såväl som att hålla kontakten och dialogen med leverantörer. Dina huvudsakliga och dagliga arbetsuppgifter kommer att vara;

  • Möta besökare i reception och via telefon
  • Dagliga och månatliga inspektioner av faciliteten
  • Rapportering rörande hur man utnyttjar faciliteterna samt eventuell fastighestproblematik
  • Arrangera kundmöten, boka konferensrum och taxitransporter
  • Utifrån behov supportera kunder med övriga administrativa uppgifter

Du kommer även att ha ett ekonomisk ansvar som innebär;

  • Sätta och följa upp budget för Facility Management
  • Faktura och leverantörsfrågor

Utöver detta kommer rollen att innebära en hel del ad hoc – uppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av service och support. Du är administrativt vass och har fördelaktigen arbetat med budget och ekonomirelaterade arbetsuppgifter i tidigare roller. Du har en känsla för siffror och tycker om att planera framåt. Du har mycket god organisationsförmåga och agerar gärna proaktivt för att nå goda resultat. Du arbetar både gärna och bra på egen hand, samtidigt som vi ser att du har god social förmåga och brinner för service! Du trivs i en tempofylld miljö och räds inte att ta egna initiativ.

Krav för tjänsten är att du har mycket goda kunskaper i det engelska språket och hanterar det bra i både tal och skrift. Vi ber dig därför att skicka in ditt CV på engelska.

Övrigt

Tjänsten ska tillsättas i slutet av juli men vi håller intervjuer löpande. Låter detta som rätt tjänst för dig? Ansök då idag!

Samtliga frågor hänvisas till någon av våra rekryterare på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan