Extrapersonal till Elonbutiken i Sisjön och Bäckebol

Om tjänsten

Studerar du och söker helgarbete i butik? Är du en glad och pratsam person som gillar sociala sammanhang och hjälpa kunder? Har du ett intresse för produkter till hemmet och vill arbeta i butik? Vi på Elonbutiken söker dig som är flexibel och vill ha ett roligt och lärorikt extraarbete.

ANSÖKAN: Maila CV och personligt brev direkt till pontus.askim@elon.se

Om företaget

Vi på Elonbutiken är ett privat bolag som är en del av butikskedja Elon. Vi är ett familjärt företag som arbetar med produkter och tjänster till hemmet med 274 butiker fördelade över hela landet. I butikerna och på hemsidan erbjuds ett brett sortiment av vitvaror, småelsprodukter, belysning och även kompletta kök med köksinredning. Elon vill hjälpa sina kunder att få ut det mesta och bästa av livet hemma genom att erbjuda lösningar som gör den praktiska delen av hemlivet så bekymmersfri och njutbar som möjligt.

Arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du tillhöra vår helgpool som innebär att du arbetar helger samt extra vid behov så som högtider, sommar osv. Vi söker dig som är flexibel och kan utgå från båda våra butiker i Sisjön samt Bäckebol.
Som butikssäljare har du ett helhetsansvar att ta hand om våra kunder som kontaktar oss på olika sätt, främst via besök i butiken. Det innebär att du självständigt kan föra en dialog med kunden för att kunna ta fram lösningar och hitta rätt produkt till kundens behov.

Kvalifikationer

Elon vill erbjuda sina kunder bästa möjliga service och därför söker vi dig som har en förmåga att få kunder att känna sig välkomna så fort de kliver in i butiken. Vi söker dig som har ett genuint engagemang i varje kund, identifierar behov och vägleder till rätt produkt. Vi värdesätter långsiktiga relationer med våra kunder, därför önskar vi att du ser dig själv i denna roll i minst ett år.
I den här tjänsten värderas personlighet före arbetslivserfarenhet. För att trivas i tjänsten bör du ha:

 • Avslutad gymnasieutbildning.
 • Erfarenhet från servicebranschen
 • Flytande svenska i tal och skrift samt mycket goda kunskaper i engelska.
 • Pågående utbildning på högskola eller universitet där du minst har ett år kvar av studierna
 • Tillgänglig minst 2 helger i månaden.

Övrigt

Tillträde: Omgående
Typ av anställning: Timanställning
Ansökan: Du söker tjänsten genom att skicka CV och Personligt brev till Pontus på pontus.askim@elon.se. Vänligen skriv ” Jobbansökan Helgarbete” i ämnesraden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Har du några ytterligare frågor kring tjänsten når du Pontus på 070- 91 92 555.

Company logotype
 • Göteborg
 • Ansök senast 2021-11-07
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Kundsupport/Service
 • Inkommet: 2021-10-06
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan