Extrajobb som Receptionist – student eller pensionär

Om tjänsten

Vi söker en Receptionist som kan arbeta deltid hos en av våra kunder. Arbetstid måndagar kl.8-17.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Arbetsuppgifter

Som receptionist ansvarar du för inkommande samtal och att ta emot företagets besökare.
Du arbetar daligen med administration, postsortering, boka hämtning av post/paket, internservice och beställningar så som kontorsmaterial eller mat/fika till möten/konferenser.

Kvalifikationer

Du som söker brinner för service och har ett stort engagemang i ditt arbete. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska och engelska och har goda datakunskaper, främst i Officepaketet. Vidare har du en hög social kompetens, är utåtriktad och servicemedveten och du har förmågan att se vad som behöver göras.

Meriterande är erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Vi ser att du som söker är student, pensionär eller kanske bara vill arbeta en dag i veckan.
Extra bokningar kan förekomma, utöver måndagar.

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan via, kfx.se.
Vid frågor kontakta Elin Andersson på 060-15 46 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan