Extrajobb som Receptionist

Om tjänsten

Just nu söker vi en Receptionist som vill jobba extra hos våra kunder i Malmö/Lund. Vi söker dig som gillar att ha ett stimulerande arbete med varierande arbetsuppgifter och kundkontakter. Är du engagerad, ordningsam och professionell? Brinner du för att hjälpa kunder och kollegor? Då ser vi fram emot din ansökan!

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner och arbeta extra hos våra kunder.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som receptionist är du spindeln i nätet och ska kunna ha många bollar i luften samtidigt som du ger service med ett leende på läpparna. Några av de dagliga arbetsuppgifterna är att hjälpa besökare/gäster, svara i telefon och på mail, sortera post, översyn av lokaler samt i övrigt förekommande administrativa uppgifter.

Som receptionist är du både vår kund och KFXs ansikte utåt. Vi ställer därför höga krav på social kompetens, noggrannhet och service.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och som förstår betydelsen av ett flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och har goda datorkunskaper, främst i Officepaketet. Meriterande om du kan danska.

Vidare är det viktigt att du har förmågan att se vad som behöver göras och att du som person är självständig, ödmjuk, ordningsam och prestigelös.
Vi genomför personlighets- och kunskapstester samt bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater.

Övrigt

Placering: Malmö och Lund
Anställning: Timanställning

Urval och Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag på kfx.se
Vid frågor kontakta Malmökontoret på 040-12 02 00

Company logotype
  • Malmö
  • Ansök senast 2020-09-30
  • Deltid
  • Anställning: Timanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2020-09-07
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan