Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Extrajobb som Hallvärd till Mercedes-Benz Malmö!

Om tjänsten

Är du en person med positiv energi med ett intresse för bilar? Studerar du eller söker du ett extrajobb och vill arbeta extra under helger som hallvärd hos en av våra kunder inom bilbranschen? Drivs du av att möta människor och arbeta med service i världsklass? Då kan du vara personen vi söker till tjänsten som hallvärd hos Mercedes-Benz!

Om företaget

Vi är Mercedes-Benz Malmö. Vår vision är att bli nummer 1, därför skapar vi tillsammans framtiden. Precis som i sportvärlden krävs det mycket för att bli nummer 1. Det viktigaste är att vi har passionen och att vi verkligen vill framåt. Allt börjar med oss.

Mercedes-Benz Sverige AB bildades 1994 när dåvarande Daimler-Benz AG valde att själva överta all svensk importverksamhet för Mercedes-Benz från Philipsson Bil AB. 1999 flyttade bolaget till Öresundsregionen. Samma år ändrade företaget namn till DaimlerChrysler Sverige AB. 2000 övertogs importverksamheten av alla bilar från Chrysler. Den verksamheten övergick till ett självständigt bolag den 1 oktober 2007, som en följd av den internationella omorganiseringen av DaimlerChrysler-koncernen. 1 januari 2008 bytte bolaget namn till Mercedes-Benz Sverige AB.Sen hösten 2008 befinner sig Mercedes-Benz Sverige AB i nya lokaler i Dockan i Malmö.

Arbetsuppgifter

Hallvärdens huvudansvar är att se till att loungen och hallen ser inbjudande ut, bilarna ska vara iordningställda och fikat ska vara fint uppdukat. Det är hallvärden som direkt tar ögonkontakt och möter gästerna med ett leende, därefter erbjuds lättare fika och hjälp till rätt säljavdelning. I rollen som hallvärd gör du allt för att skapa goda kundrelationer, det är din uppgift att se till att gästerna är nöjda med sitt besök och lämnar med ett leende. Om det såväl är att fylla på med extra kaffe eller köra fram rätt bil när det är dags för provkörning. Vill du ha varierande dagar och ha ett arbete med frihet under ansvar? Då är hallvärd något för dig!

Kvalifikationer

Som hallvärd är du erfaren inom servicebranschen och vill fortsätta vara ansiktet utåt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Vi söker dig som är handlingskraftig, ansvarstagande och effektiv med hög servicekänsla och engagemang. Du har förmåga att prioritera arbetsuppgifter och gör allt för att varje gäst ska blir sedd. Som hallvärd behöver du vara utåtriktad och tycka om att dagligen träffa nya människor. Vi ser att du är förtroendeingivande, initiativtagande och är anpassningsbar till olika situationer. Älskar du också att leverera service i högklass? Då är du den vi söker!

B-körkort är ett krav.

Övrigt

Du kommer bli anställd i vår hallvärds-pool, vilket innebär att du kommer vara schemalagd var 3:e helg samt ha möjlighet att hoppa in på extrapass.
Arbetstider under helgerna är lördag kl.11-15 och söndagar kl. 12-15. Du blir anställd av KFX och upplärning sker i slutet av maj/början av juni.

Välkommen in med din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande!
Vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Maria Karlsson 040-12 02 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan