Extrajobb som ger dig erfarenhet och ett bra nätverk!

Om tjänsten

Letar du efter ett arbete där du som studerade kan få arbetslivserfarenhet och bygga upp ett nätverk? Vill du få möjlighet att arbeta inom många olika branscher och med varierande arbetsuppgifter? Trivs du i en roll där du får ta stort ansvar, utvecklas och representera KFX och våra kunder? Vi söker nu en ny stjärna till vårt härliga gäng i vår studentpool!

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som medlem i vår studentpool är arbetsuppgifterna varierande och du kan komma att arbeta som receptionist, telefonist, administratör eller varför inte hallvärd?

Vår anställda Jessica beskriver sitt arbete i Studentpoolen så här:
”Det väldigt stimulerande att kunna arbeta bredvid studierna och få en större inblick i hur det går till på både större och mindre företag. Genom det har jag lärt mig mycket om hur olika företag jobbar. Sedan älskar jag att träffa nya människor varje dag och trivs väldigt bra med att få arbeta på flera olika platser! Den erfarenheten har lärt mig att arbeta effektivt på olika sätt och det är både givande och stimulerande. Inte minst tror jag att mitt jobb som konsult ger mig en fördel i framtiden.”

Läs mer, https://www.kfx.se/referens/stimulerande-att-kunna-arbeta-bredvid-studierna-jessica-bley/

Kvalifikationer

Ser du dig själv som flexibel, ansvarstagande, prestigeös och servicemedveten? Vi lägger stor vikt vid din personlighet då du både ska passa in i vårt gäng samt ska kunna leverera enligt våra kunders och KFX:s förväntningar. Vi söker dig som har en hög social kompetens, är utåtriktad och självständig. Vidare är det viktigt att du är ordningsam och har förmågan att se vad som behöver göras.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och har goda datorkunskaper, främst i Officepaketet. Vi genomför personlighets- och kundskapstester på alla våra slutkandidater.

Start är under vårterminen gärna i början av maj. Vi ser att du har minst 1år kvar på dina studier och kan vara tillgänglig under sommaren samt 2-3 dagar per vecka under terminerna.

Övrigt

Är det dig vi söker? Då ser vi fram emot din ansökan!
Urval sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ha du någon fråga eller fundering kontakta ansvarig Rekryterare/Konsultchef Paula Jansson på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan