Extraarbete och sommarjobb på affärsjuridisk byrå i centrala Stockholm

Om tjänsten

Studerar du och söker ett sommarjobb på heltid som fortsätter på deltid i höst? Vill du arbeta administrativt tillsammans med ett härlig gäng? Är du dessutom en flexibel och noggrann person som trivs när du får arbeta strukturerat? Just nu söker vi dig för ett uppdrag hos vår kund inom juristbranschen. Skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget

Vår kund är en affärsjuridisk byrå belägen i centrala Stockholm. Detta är en tjänst på deltid med fasta arbetstider måndag – torsdag 18.30 – 21.00 under vårterminen och höstterminen. Veckorna 28-31 i sommar kommer du att arbeta heltid tiderna 9.30 – 18.00. Start för tjänsten är omgående.

Det kan även förekomma arbete dagtid och helger vid tillfällen.

Arbetsuppgifter

På reproavdelningen kommer du arbeta med arbetsuppgifter som huvudsakligen innefattar:

  • Sammanställning av material
  • Utformning av presentationer
  • Dokumenthantering
  • Kopiering, printing och scanning i stora volymer
  • Övrig administration

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar i dagsläget och som har fortsatta studier i Stockholm i höst. För att vara aktuell för tjänsten har du även:

  • Tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
  • Mycket goda kunskaper i Excel och PowerPoint
  • Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både tal och skrift

I din roll på reproavdelningen arbetar du nära tillsammans med fyra kollegor och vi söker dig som är en lagspelare och flexibel vad gäller arbetsuppgifter och arbetstider. Du kommer att sammanställa och hantera stora mängder av material, och du behöver därför vara en mycket noggrann person med ett gott öga för detaljer. Vi tror även att du arbetar proaktivt och strukturerat. För att passa in i gruppen är du engagerad, lyhörd och samarbetsvillig.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du har din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos vår kund i centrala Stockholm. Tillträde för tjänsten är omgående och är på tillsvidarebasis. Vi arbetar med löpande urval, skicka därför in din ansökan redan idag!

Har du några frågor? Välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan