Executive Assistant till investeringsfond i centrala Stockholm

Om tjänsten

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som Executive Assistant och är sugen på att arbeta i en modern organisation med härliga kollegor. Vår kund sitter i fräscha lokaler med utsikt över Humlegården.

Om företaget

Vår kund är en stabil och internationell investeringsfond med kontor i centrala Stockholm samt i olika europeiska städer. Du kommer sitta i stora och nyrenoverade lokaler tillsammans med ett 20-tal kollegor.

Denna tjänst är på heltid med arbetstiderna belagd under kontorstider med möjlighet till en viss flexibilitet.

Arbetsuppgifter

I rollen som Executive Assistant kommer du bland annat att ansvara för:

  • En eller flera personers kalendrar
  • Att boka möten och möteskoordinera alla deltagare
  • Att koordinera och arrangera konferenser och evenemang
  • Att koordinera logistiken kring resor

Till största del kommer du att ha huvudansvaret för att tillhandahålla administrativ support. Där du har varierande arbetsuppgifter som präglas av service, administration och stora kontaktytor.

Kvalifikationer

Vi söker dig med minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Övriga krav för tjänsten är att du har flytande kunskaper i det svenska och engelska språket, såväl tal som skrift. Samt att du har god datorvana.

Som person är du flexibel, prestigelös och har en lösningsorienterad inställning. Eftersom du är företagets ansikte utåt och har många kontaktytor i din roll söker vi dig som är social, kommunikativ och personlig men samtidigt professionell i din kontakt. Du är en ”doer” med god överblick över vad som behövs göras och som inte rädd för att hugga i där det behövs.

Övrigt

Denna rekrytering är ett samarbete mellan KFX HR-partner och kunden. Samtliga frågor kring tjänsten hänvisas till KFX och ansvarig rekryterare Caroline Dunvret på 08-663 99 00 eller caroline.dunvret@kfx.se.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Observera att vi på slutvald kandidat kommer att göra en bakgrundskontroll.

Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2020-02-26
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2019-12-11
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan