Executive Assistant till internationellt företag i Stockholm City

Om tjänsten

VD-assistent/Executive Assistant/Service/Chefsstöd

Är du van att arbeta i ett högt tempo där support och service är viktiga komponenter? Har du tidigare haft en roll som ställt krav på prioriteringsförmåga och struktur? För kunds räkning söker vi nu dig med minst fyra års erfarenhet av en roll som chefsassistent/VD-assistent, gärna i en internationell miljö. Detta är tjänsten för dig som brinner för administration och att stötta andra. Tjänsten är ett 6 månaders konsultuppdrag med chans till förlängning.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Vår kund är ett internationell företag med kontor i Centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

I rollen som Executive Assistant supporterar du två chefer inom verksamheten och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i:

  • Bokning av större konferenser och event
  • Bokningar av hotell, resor och luncher/middagar
  • Administration kopplat till personal och interna guidlines
  • Hantering av visum

Utöver detta kan vardaliga ad-hochuppgifter bli aktuella.

Kvalifikationer

Du som söker har minst fyra års erfarenhet av en stöttande roll som VD-assistent, chefsstöd eller assistent för ledningsgrupp. Du vet att det krävs flexibilitet och prestigelöshet, men samtidigt har du förmågan att prioritera och sätta rätt förväntningar. Du arbetar effektivt och kvalitativt i allt du gör och motiveras av att bistå andra. Då rollen ställer höga krav på administrativ mognad ser vi att du är noggrann, detaljfokuserad och mån om att leverera goda resultat. Som person är du kommunikativ, proaktiv och lösningsorienterad! Krav för tjänsten är att du har flytande kunskaper i det engelska språket, i tal och skrift. Officepaketet behärskar du väl.

Övrigt

Vi söker dig som är tillgänglig omgående, för start så snart som möjligt. Uppdraget sträcker sig initialt 6 månader och du kommer att vara anställd som konsult hos oss på KFX HR-partner. Vid eventuella frågor är du välkommen att höra av kontakta ansvarig rekryterare Linnea Hägg på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan