Kontorsansvarig/VD-assistent med start omgående sökes!

Om tjänsten

Söker du en varierande roll med mycket ansvar? Har du tidigare arbetat med administration, resebokningar eller som VD-assistent? Vill du arbeta nära en ledningsgrupp och samtidigt stötta ditt team? Då har vi tjänsten för dig!

I denna tjänst kommer du att bli anställd som konsult hos oss på KFX HR-partner men arbeta ute hos vår kund inom finansbranschen.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Vår kund behöver förstärkning under några månader framöver. Det är en bred roll där du kommer att arbeta med varierade arbetsuppgifter. Som teamchef arbetar du nära ditt team samtidigt som du stöttar ledningsgruppen. I rollen stöttar du BackOffice-teamet samt hjälper dom att se utvecklingsområden. Du stöttar även ledningsgruppen och i första hand Vd:n med administrativa uppgifter så som reseräkningar, förberedelse inför möten, föra protokoll o.s.v.

I rollen ingår det även ett övergripande kontorsansvar där du bland annat ser till beställa in allt kontorsmaterial som behövs för nästan 200 anställda. Trivs du att vara spindeln i nätet där ingen dag är sig lik? Då är denna allt-i-allo-roll perfekt för dig!

Kvalifikationer

Eftersom rollen innehåller både högt och lågt söker vi dig som är prestigelös och flexibel. Vi ser att du har erfarenhet som antingen receptionist, back-office, VD-assistent, administratör eller andra kontorsrelaterade roller. Utöver att du tidigare arbetat i en stöttande funktion söker vi dig som gillar att ta ansvar, har hög prioriteringsförmåga och är noggrann i ditt arbete. Då du kommer ha kontakt med många på företaget ser vi att du är kommunikativ, servicemedveten och en riktig glädjespridare!

I tjänsten behöver du kunna tala svenska och engelska obehindrat. Vår kund arbetar inom internationella finansbranschen och deras koncernspråk är på engelska.

Övrigt

Start: Så snart som möjligt, absolut senast 1 december
Längd: Minst 3 månader
Vart: Centrala Göteborg
Arbetstider: Måndag-Fredag kl. 08.00-17.00

Vi påbörjar rekryteringsprocessen omgående, så skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Anna Berggren

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan