Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Montörer sökes

Om tjänsten

Vi söker nu flera flitiga montörer! Du blir anställd av KFX HR partner och uthyrd till kundföretaget ifråga.
Det finns alltid en chans till förlängning då inget företag vill tappa ett guldkorn, så hör av dig om du vill visa fram fötterna både för KFX och för våra kundföretag som nu behöver förstärkning.

Om företaget

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är både vårt och kundens ansikte utåt så därför är det viktigt att du förstår vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Arbetet består bland annat av montering av maskinutrustning och det är meriterande om du har yrkeserfarenhet från verkstad och montage. Väl på plats och efter ett tag kan du bli upplärd på fler områden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har teknisk utbildning motsvarande 3-årigt industri- och teknikprogram på gymnasienivå. Du bör med fördel också ha viss datavana, goda kunskaper inom det svenska språket och grundläggande kunskaper i engelska . Du har truckkort och det är meriterande om du även har traverskort.

Övrigt

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Erika Hällström på KFX HR- partner 060- 15 46 00, eller erika.hallstrom@kfx.se.
Sökande till denna tjänst kommer att få genomgå ett personlighetstest samt drogtest.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer i denna process sker löpande.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan