Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Erfarna montörer för framtida uppdrag

Om tjänsten

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av montörsyrket och vill jobba åt ett av våra kundföretag i Sundsvall!
Du blir anställd av KFX HR partner och uthyrd till kund i fråga.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är både vårt och kundens ansikte utåt så därför är det viktigt att du förstår vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Kunden behöver förstärkning med en montör till deras produktionsavdelningar. Arbetet består främst av montering av maskinutrustning. I övrigt ingår kvalitetskontroller och i ett långt led kunna se hur man kan utveckla tekniker som ökar produktiviteten och kvaliteten.Tillsammans med dina kollegor arbetar ni proaktivt för att se till att ni når målet att leverera inom deadline till lägsta relevanta kostnad på ett säkert sätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har teknisk utbildning motsvarande 3-årigt industri- och teknikprogram på gymnasienivå. Har du yrkeserfarenhet från verkstad, montage och lager är det meriterande. Du bör med fördel också ha viss datavana, goda kunskaper inom det svenska språket och grundläggande kunskaper i engelska . Ett krav är dessutom att du har behörighet för att köra truck och travers.

För att du ska trivas och för att teamet du ingår i ska vara framgångsrika och nå de gemensamma målen, så är du som person ordningsam, tar ansvar och gillar samarbete.
Vi värderar också en positiv inställning och lojalitet till det du tar dig för.

Övrigt

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Erika Hällström på KFX HR- partner 060- 15 46 00, eller erika.hallstrom@kfx.se.
Sökande till denna tjänst kommer att få genomgå ett personlighetstest samt drogtest.

Observera att annonsen riktar sig till framtida uppdrag.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer i denna process sker löpande allt eftersom nya uppdrag ges tillkänna.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan