HR-ansvarig till internationellt företag i Kista

Om tjänsten

Har du ett par års erfarenhet av en bred HR-roll och är redo för ett nästa steg i din karriär? Vi söker nu dig som vill axla en ansvarsfull och självständig roll inom HR, hos vår kund i Kista. Detta är tjänsten för dig som vill ta chansen att jobba i en utvecklande och utmanande roll i en internationell miljö!

Om företaget

Vår kund är ett innovativt, internationellt IT-företag stationerade i Kista, med cirka 95 anställda i Sverige och Stockholm.

Arbetsuppgifter

I rollen som HR-ansvarig hos vår kund har du ett heltäckande ansvar för HR-administrationen i det svenska bolaget. Detta innebär dels löpande hantering av personalärenden och nära samarbete med löneadministrationen, men även en hel del mer strategiska åtaganden och uppföljningar. Dina ansvarsområden kommer bland annat att bestå i:

 • All typ av personaladministration (Ex. Anställning, förmåner, pension)
 • Stötta chefer i alla typer av personalärenden
 • Ansvar för mailbox dit personalen vänder sig till med sina frågor
 • Uppdatering av policys, dokumentation och rutiner
 • Support i rekrytering och introduktion av nyanställda
 • Arbetsmiljöfrågor

Detta är en bred roll som utöver ovan ansvarområden kommer att innebära en hel del ad hoc – uppgifter kopplat till företagets personalärenden. Företaget har kollektivavtal med Almega och Unionen, varför du kontinuerligt kommer att ha möjlighet till kontakt med och support från Almega. I denna tjänst rapporterar du till företagets svenska VD men har mycket kontakt med HR-chefen i Frankrike.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är redo för nästa utmaning i din karriär! Vi tror att du brinner för HR-frågor och ser fram emot att kliva in i en bred roll, där du får arbeta både administrativt och på en strategisk nivå. Du trivs i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. För att vara aktuell för rollen tror vi att du har följande profil:

 • Akademisk utbildning inom HR/personal
 • 3–5 års erfarenhet av HR-administration
 • Praktisk erfarenhet av arbetsmiljöfrågor och att driva arbetsmiljöarbete
 • Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i tal och skrift
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Goda kunskaper i den svenska arbetsrätten

Som person krävs det att du trivs med att arbeta självständigt och att driva ditt arbete framåt. Du är en problemlösare som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är noggrann och har god förmåga att skapa struktur och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du kommer att ha ett nära samarbete med verksamhetens chefer, varför lyhördhet och kommunikativ tydlighet är mycket viktiga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du motiveras av att ta egna initiativ och komma med förslag till förändring och förbättring.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag via KFX HR-partner på initialt 6 månader, med chans till förlängning. Tillträde till tjänsten är omgående. Vi går igenom ansökningarna löpande, så skicka in ditt CV och personliga brev redan idag! Vid eventuella frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linnea Hägg på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan