Erfarenhet av produktionsplanering, logistik eller annan teknisk bakgrund?

Om tjänsten

Nu söker vi en planerare till ett av våra kundföretag som kan börja omgående! Är det du?
Du har en teknisk produktionsbakgrund eller väsentlig arbetserfarenhet som kan likna denna tjänst. Kravet är också att du har en väsentlig högskoleutbildning som t.ex. civilingenjör, inom produktionsteknik, logistik eller andra områden som passar till denna tjänst.

Arbetsuppgifter

En planerare är navet mellan sälj, produktion, projekt, utveckling, inköp och logistik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och hantera order i planeringssystemet. All planering styrs av prognoser och du sätter strukturen och planerar tillsammans med produktionen. Du ser till att ledtider hålls och att den interna logistiken flyter på. Du arbetar på projektavdelningen och ingår i ett projektteam bestående av bl.a. projektledare, konstruktörer och administratörer där du i din roll som planerare ansvarar för att projekten får rätt material i rätt tid.

Kvalifikationer

I en sådan här teknisk serviceroll krävs det att du har ett logiskt tänkande och gillar att lösa problem till vardags. Det är extremt viktigt att du är noggrann och effektiv i ditt sätt att arbeta men också att du är en positiv person som vill bidra till en bra stämning på arbetsplatsen och i ditt team. Eftersom du är en problemlösare så har du också lätt för att prioritera i ett högt tempo mot deadlines och kan under de lugnare perioderna planera väl och även stötta dina kollegor om det behövs.

Då kunden verkar i en internationell koncern och har utländska kund- och leverantörskontakter är goda kunskaper i engelska en stor fördel. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MS Office samt god erfarenhet från produktions- och affärssystem.

Kravet är också att du har en väsentlig högskoleutbildning som t.ex. civilingenjör, inom produktionsteknik, logistik eller andra områden som passar till denna tjänst.

Övrigt

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Erika Hällström 060- 15 46 00 eller via mail erika.hallstrom@kfx.se.

Då vår kund är i behov av denna person omgående så kommer intervjuer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Vi ser gärna att du kan påbörja tjänsten snarast, enligt överenskommelse.
Kunskap- och personlighetstester samt kreditupplysning kan komma att göras på slutkandidater.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan