Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Erfaren VD-assistent sökes till stort och stabilt företag i Solna

Om tjänsten

Till ett väletablerat och välkänt bolag i Solna söker KFX HR-partner nu en erfaren VD-assistent. Detta är rollen för dig som är van vid och trivs i supportfunktioner samt har erfarenhet av kvalificerad administration.

I rollen kommer du att assistera VDn för ett bolag med ca 2 000 anställda. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Solna och start för tjänsten är enligt överenskommelse. Företagets kultur präglas av teamkänsla, nytänkande och en positiv anda!

Arbetsuppgifter

Rollen som VD-assistent är både dynamisk och bred. Du fungerar som stöd i det dagliga arbetet och dina arbetsuppgifter består bland annat av att:

  • Hantera underskrifter avseende avtal och bolagsformalia
  • Hanterar mötesbokningar, kalender och övrig korrespondens
  • Planerar, boka och koordinera resor
  • Administrera reseräkningar, utlägg och tidrapporter
  • Producera presentationsmaterial och rapporter
  • Koordinera och anordna möten
  • Samarbeta med övriga assistenter

Kvalifikationer

För att vara aktuell för denna tjänst har du flera års erfarenhet av en chefsassisterande roll i en större organisation. Då VDn hos vår kund pratar engelska är krav för tjänsten att du arbetat i en internationell organisation och stöttat engelskspråkig chef samt att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Du är även en van användare av Officepaketet, främst Outlook.

Vi söker dig som trivs i roller där du får utrymme att agera stöd samtidigt som du inte räds för att ta egna initiativ och driva projektet. Som person ser vi att du är stresstålig, lyhörd och van att arbeta med flera projekt/uppgifter parallellt. Du är proaktiv samt har en god beslutsförhet, prioriteringsförmåga och flexibilitet. I din roll har du stora kontaktytor inom och utanför organisationen och vi ser därför att du är en social och kommunikativ lagspelare med hög servicekänsla.

Övrigt

Detta är en direktrekrytering till vår kund med kontor i Solna. Samtliga frågor kring rekryteringsprocessen och tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00. Du kan även maila din fråga till rekrytering.stockholm@kfx.se, specificera i ditt mail vilken tjänst du har frågor gällande. Observera att vi pga. GDPR ej tar emot ansökningar via mail eller telefon, vi hänvisar dig till att söka tjänsten via vår hemsida.

I denna rekryteringsprocess kommer vi på slutvald kandidat genomföra en bakgrundskontroll.

Välkommen in med din ansökan!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan