Erfaren och driven administratör

Om tjänsten

Driven, social och vill utvecklas? Brinner du för det administrativa yrket och har en fallenhet för service? Stämmer detta in på dig, din personlighet och dina framtida mål? Inför kommande uppdrag söker vi nu administratörer som innehar både goda erfarenheter och egenskaper. Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som administratör förekommer bland annat uppgifter som

  • Kundkontakt via både telefon och mail
  • Skriva arbetsordrar
  • Boka in möten
  • Administration i olika system

Detta är det meriterande att ha erfarenhet och kunskap inom vid ansökan.

Kvalifikationer

I denna roll läggs stor vikt vid personlighet och vi ser gärna att du är en positiv person som är en problemlösare. Det är även av vikt att du är en servicemedveten person som både är flexibel och prestigelös. Vidare är det bra att ha goda kunskaper av olika system samt att du arbetar strukturerat och noggrant. Vana av att arbeta både självständigt och i grupp är även det kvalifikationer som vi söker.

Övrigt

Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag via kfx.se

Detta är en proaktiv annons där vi söker administratörer inför kommande uppdrag.

Vid frågor eller funderingar vänligen kontakta ansvarig rekryterare på tel 031-711 98 00

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan