Erfaren ekonomiassistent inom kundreskontra för uppdrag i Tyresö sökes!

Om tjänsten

Har du 2-3 års erfarenhet av ekonomiarbete och söker en arbetsplats med starka värderingar, högt tempo och god gemenskap? Är du dessutom en social person som trivs med att arbeta mycket över telefon? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Start kommer vara omgående så sök tjänsten redan idag!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med kundreskontran tillsammans med ett härligt team. Arbetet består av att vara behjälplig över telefon och mail samt att arbeta med kundavstämningar, kundfordringar och redovisning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Universitetsexamen eller likvärdig utbildning
  • 2-3 års erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
  • Goda kunskaper i Officepaketet, primärt Excel.

För att trivas på företaget och rollen tror vi att du är en person som tycker om högt tempo, snabba förändringar och att vara med och bidra till utvecklingen av företaget! Du stöttar och hjälper dina kollegor, är prestigelös i ditt arbete och tycker om att bidra till positiv energi i gruppen. Vidare tror vi att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är en självgående person. Samtidigt drivs du av att tillhöra ett team och att lyfta dina kollegor. Här är teamkänsla a och o! Som ekonom förutsätter vi även att du är noggrann, strukturerad och brinner för siffror.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos KFX men arbetar som uthyrd konsult till vår kund i Tyresö. KFX HR-partners fokus har alltid varit på att bygga långvariga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Start för tjänsten är omgående och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon utan hänvisar dig till att söka tjänsten via vår hemsida. Har du frågor om tjänsten eller processen? Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Caroline Dunvret på 08-663 99 00 eller maila rekrytering.stockholm@kfx.se och specificera vilken tjänst du har frågor kring i ditt mail. Vi arbetar med löpande urval, sök därför tjänsten redan idag!

Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2021-01-21
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2020-12-23
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan