Entreprenadingenjör/projektingenjör till BCA Entreprenad AB

Om tjänsten

För BCAs räkning söker vi en erfaren och självgående entreprenadsingenjör/projektingenjör till affärsområdet betong. I denna roll arbetar du på projekt runt om i landet men främst i Stockholm- och Göteborgsregionen. Är du den vi söker? Läs vidare!

Om företaget

BCA Entreprenad AB är ett väletablerat entreprenadföretag med hög teknisk kompetens som utför anläggnings-, betong- och järnvägsprojekt. BCA grundades 1983 och har sedan dess expanderat och utvecklats. BCA har aldrig varit rädda för att investera i specialmaskiner eller lära sig nya saker för att möta sina kunders förväntningar och behov. Ambitionen är att alltid utföra anläggnings-, betong- och järnvägsentreprenader resultatinriktat, engagerat och professionellt. BCA åtar sig uppdrag i form av både utförandeentreprenad och totalentreprenad och är verksamma i Sverige och Danmark. Sedan november 2011 finns huvudkontoret i Malmö. BCA omsätter ca 300 MSEK och är ett 60-tal medarbetare.

Läs mer på www.bca.se

Arbetsuppgifter

Som entreprenadsingenjör/projektingenjör på avdelningen betong ger du stöd till produktionschef och projektchef i de olika projekten och stöttar i bland annat produktionskalkylarbete, tidsplan, betalningsplan och prognosarbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att:

 • Tillsammans med avdelningschef finna och begära ut handling på passande objekt samt avgöra om objektet ska lämnas
 • Kalkylera objekt
 • Tillsammans med kalkylansvarig, produktionschef och projektchef ställa offerter och ta in priser på material, underentreprenörer och maskiner
 • Ansvara för framtagande av färdigt anbud med assistans av kalkylansvarig
 • Vara behjälplig med ekonomi och prognoser i BCAs produktionsstyrningsprogram, Byggsamordnaren (BSO)
 • Ta fram projektpärmar
 • Medverka vid anbudsgenomgångar, byggmöten samt interna och externa startmöten
 • Viss arbetsledning med styrning från produktionschef
 • Slutföra projektpärmar och sammanställa slutdokument med styrning från produktionschef och projektchef

Kvalifikationer

Vi söker dig med bakgrund från en liknande tjänst och som är trygg med att utföra arbetsuppgifterna ovan. Du är administrativt lagd och har erfarenhet av att läsa och tolka ritningar. Som person tar du stort ansvar, är självgående och är inte rädd för att fatta beslut. Vidare är du en kommunikativ och social person med god förmåga att leda andra. I och med att du arbetar i olika delar av landet ser vi att du är en flexibel person som trivs med en rörlig tjänst.

Krav för tjänsten är:

 • 5-10 års erfarenhet från en liknande tjänst
 • Mycket god administrativ vana
 • Flytande kunskaper i det svenska och engelska språket i både tal och skrift
 • Körkort B

Det är meriterande om du är högskoleutbildad samt har erfarenhet av ekonomiarbete.

Övrigt

Detta är ett samarbete mellan BCA och KFX HR-partner. Rekryteringsprocessen sköts av KFX HR-partner och vi hänvisar samtliga frågor kring tjänsten till ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, sök därför tjänsten redan idag. På vald slutkandidat kommer en bakgrundskontroll att genomföras.

Tillträde för tjänsten är omgående, med hänsyn till uppsägningstid. Detta är en tjänst på heltid och på tillsvidarebasis. I denna roll utgår du från hemmet och arbetar primärt i Stockholm- och Göteborgsregionen.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan