Ekonomipersonal till kommande uppdrag i Göteborg!

Om tjänsten

Just nu söker vi ekonomipersonal för olika uppdrag hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Vi söker dels dig som är relativt nyexaminerad och vill utvecklas inom ekonomi, dels dig med mångårig erfarenhet inom området. Går du i tankar att byta tjänst till hösten inom kundreskontra, leverantöreskontra eller en mer bred ekonomiassistentroll så sök gärna via denna annons!

Detta är en proaktiv annons för kommande uppdrag mot hösten.

Om oss

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Om företaget

Vi på KFX HR-partner jobbar både med konsultuppdrag och direktrekrytering till kund. Beroende på kund och uppdrag kan processen därför se lite annorlunda ut. Vi berättar gärna mer om aktuell kund under en intervju hos oss.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiansvarig kan du arbeta med ekonomirelaterade arbetsuppgifter och administrativt. Du arbetar med den löpande bokföringen och redovisning. Detta kan exempelvis innefatta avstämningar mot konton, fakturering och att ge support och arbeta nära organisation, leverantörer och kunder.

Då detta är en allmän- samt proaktiv annons ser vi gärna att du specificerar vilken typ av tjänst du är ute efter, när du är tillgänglig och om du är intresserad av heltid och/eller deltid.

Kvalifikationer

Vi söker ekonomipersonal med olika nivåer av erfarenhet och kunskap inom området. Du kan både vara nyexaminerad eller ha lång erfarenhet av ekonomiarbete.

Vi värdesätter din personlighet och det du bidrar med till arbetsplatsen. Hos våra kunder uppskattas noggrannhet, initiativ och en positiv inställning. Med nyfiken entusiasm och lättlärd förmåga kommer du långt!

Vi tror att du som söker dig till ekonomiroll också är en person som är duktig på at kommunicera, prioritera och tycker om att skapa struktur i ditt arbete. Du kan även med enkelhet sätta dig in i nya system och program samt bidrar till en god stämning på arbetsplatsen.

Övrigt

Om detta låter som något för dig uppmuntrar vi dig att skicka in ansökan redan nu! Vi jobbar med löpande urval och återkoppling kan dröja då detta är en proaktiv annons inför hösten.

Kunskap- och personlighetstester samt en bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Jonna Bushati på jonna.bushati@kfx.se

Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
  • Göteborg
  • Ansök senast 2022-08-31
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2022-07-27
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan