Ekonomiintresserad administratör till expansivt bolag

Om tjänsten

Letar du efter ett heltidsjobb inom administration med start omgående? Har du tidigare arbetat med fakturering och har ett sinne för siffror? Gillar du att arbeta i ett team där man stöttar varandra? Vår kund söker nu en driven och effektiv administratör!

Detta är ett långsiktigt uppdrag där du blir anställd hos oss på KFX men arbeta ute hos vår kund i Gårda.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett Auktoriserat Bemanning och Omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att har funnits i branschen i 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör hos vår kund arbetar du projektbaserat med varierade arbetaruppgifter:

  • Avtalshantering
  • Fakturering av konsulttimmar
  • Uppföljning av projekt
  • Vara en support i det gemensamma affärssystemet
  • Sköta tidsrapporter
  • Registrering av utlägg

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en ekonomiutbildning på gymnasienivå och har erfarenhet av liknande arbete. Det är viktigt att du tidigare arbetat med fakturering och har goda kunskaper i Excel.

För att trivas hos vår kund söker vi dig som är prestigelös och lojal, Du är en positiv person som alltid är på gott humör och gillar att ha kontakt med människor. Du är även strukturerad och noggranni ditt arbete, inget avtal eller siffra ska hamna fel. Det är viktigt att du kan strukturera din agenda efter de behov som uppstår och kunna vara behjälplig med diverse förekommande uppgifter. Vår kunds koncernspråk är engelska, därför måste du känna dig trygg i både det engelska och svenska språket.

Övrigt

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Vid frågor eller funderingar kontakta Anna Berggren på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan