Ekonomiassistenter för framtida uppdrag

Om tjänsten

Inför framtida uppdrag söker vi nu serviceinriktade och flexibla ekonomiassistenter till vår uthyrningsverksamhet för kortare och längre uppdrag. Har du lätt för att sätta dig in i nya situationer och trivs med att möta nya människor så kan vi erbjuda dig ett varierat och stimulerande arbete.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent utför du varierande arbetsuppgifter ute hos våra kundföretag. Dina huvudsakliga göromål kan bland annat bestå av kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, fakturering, kontering och allmän administration. Arbetsuppgifterna kan även innefatta bokslut, löner, momsredovisning och löpande bokföring på vissa uppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ekonomiutbildning på gymnasienivå eller motsvarande och erfarenhet av liknande arbete. Du har mycket god datorvana, främst i MS Office-paketet och en god språkbehandling. Det är meriterande med erfarenhet av diverse affärs- och ekonomisystem.
Du har stort driv och förmåga att ta egna initiativ. Du trivs med att möta olika människor och har lätt för att skapa förtroenden. Vidare är du flexibel, strukturerad och har stor ansvarskänsla samt ett glatt humör.

Övrigt

Intervjuer sker löpande, om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta ansvarig rekryterare Erika Hällström på erika.hallstrom@kfx.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2020-04-05
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2020-03-10
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan