Ekonomiassistent till spännande kund i Härnösand

Om tjänsten

Nu söker vi en noggrann ekonomiassistent till vår kund i Älandsbro, Härnösand. Du blir anställd av KFX och uthyrd till kunden under tiden med god chans för övergång till kundföretaget.

För att vara framgångsrik i rollen är du strukturerad och organiserad. Du har ett smidigt, kommunikativt arbetssätt och är lösningsorienterad med förmågan att se helheten. Du kommer att arbeta både nära ansvarig ekonom och självständigt med omväxlande uppgifter i en flexibel miljö.

Om företaget

Mer info om kundföretaget ges på intervju.

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Vi söker en allsidig assistent som kan avlasta nuvarande ansvarig ekonom på företaget.
I rollen ingår arbetsuppgifter som kundreskontra, leverantörsreskontra, löpande bokföring med enklare vecko- och månadsavstämningar, kundbonusar, leverantörsbetalningar samt övrig administration. I och med denna allsidighet på rollen, så vill vi hitta en person som är öppen för att stötta på flera fronter, t.ex. posthantering och liknande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ekonomiutbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande utbildning, samt ett par års erfarenhet av liknande arbete. Du har mycket god datorvana i MS Office-paketet och det är meriterande med erfarenhet av diverse affärs- och ekonomisystem, mer specifikt Hogia. Du hanterar det svenska språket väl både skriftligt och muntligt.

Du trivs med att hjälpa andra, tar gärna initiativ och har lätt att se den röda tråden i det du gör. Vi tar för givet att du som ekonomiassistent är flexibel, strukturerad och har stor ansvarskänsla samt ett glatt humör. Samtidigt som du är proffsig och vill ha ordning på jobbet så uppskattar och bidrar du mer än gärna till en positiv arbetsmiljö.

Övrigt

Omfattning: 80-100 %
Start: Då vi är ute efter rätt person är vi beredd på en eventuell uppsägningstid men det är positivt om du kan starta så snart som möjligt.

Intervjuer sker löpande, om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta ansvarig rekryterare Erika Hällström på erika.hallstrom@kfx.se

Ett ekonomiassistent-test kommer att göras på utvalda kandidater.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan