Ekonomiassistent till expansiv kund i Göteborg!

Om tjänsten

Är du i början av din karriär inom ekonomi och vill arbeta på en spännande arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Trivs du i en roll med stort ansvar och mycket att göra? Vill du arbeta på en stabil arbetsplats som värnar om sina medabetare? Vår kund inom fordonsbranschen växer och behöver därför förstärka sin ekonomiavdelning inom kund- och leverantörsreskontra.

Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund i Göteborg med start inom kort. Mer information lämnas i nästa steg.

Arbetsuppgifter

Du blir en viktig del av ett härligt team på totalt 8 personer som arbetar med kund eller leverantörsreskontra. Hos vår kund är det höga flöden och mycket att göra. Du har ett stort kontaktnät ute i organisationen med kollegor och chefer. Du ansvarar självständigt för ett av koncernens bolag men arbetar i nära samarbete med dina kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har studerat ekonomi på yrkeshögskola, universitet eller motsvarande och därav har ett stort intresse för ekonomi. Eller har du kanske studerat ekonomi på gymnasiet och arbetat några år inom ekonomi men vill vidare? Vi tror att du som person är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera med andra människor. Vi ser att det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är prestigelös när det kommer till att hjälpa andra. Krav för tjänsten är vidare flytande kunskaper i svenska.

Övrigt

På KFX arbetar vi med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Paula Jansson på 031- 711 98 00.

Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
  • Göteborg
  • Ansök senast 2022-01-23
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2021-12-28
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan