Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Ekonomiassistent till Bavaria i Solna

Om tjänsten

Till Bavaria söker vi på KFX HR-partner nu en ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörsreskontra. Rollen är för dig som har god förståelse för ekonomiska flöden och viss erfarenhet av bokföring. Detta är ett konsultuppdrag på initialt 1 år, med placering på Bavarias kontor i Solna.

Om företaget

Bavaria Bil ingår i Hedin Automotive AS, ett helägt dotterbolag till I.A. Hedin Bil AB och är en av Nordens ledande BMW och MINI-återförsäljare med verksamhet i Sverige och Norge. Bavarias ambition är att ligga i framkant inom branschen genom att skapa unika kundupplevelser. Målet är att vara märkbart bättre och överraskande annorlunda. För att lyckas med det ser man medarbetarna som den viktigaste tillgången. Bavaria erbjuder en spännande och utvecklande miljö. Som en av sju medarbetare på ekonomiavdelningen får du utrymme att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor.

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Din roll hos Bavaria kommer att innefatta ett övergripande ansvar för leverantörsreskontra. Utöver att distribuera inköpsfakturor kommer du att hantera behörigheter samt genomföra de olika förändringar som verksamheten kräver. Du kommer även agera kontaktperson till leverantörer i olika ärenden och dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå i:

  • Distribuera inkommande leverantörsfakturor
  • Elektroniska leverantörsfakturor i leverantörers olika portaler
  • Kassaredovisning
  • Inventarieredovisning
  • Hantering av utbetalningar, manuellt och via filer
  • Kontakt med leverantörer
  • Bokning av betalningar i SEK samt andra valutor

Kvalifikationer

Vi tror att du har något års erfarenhet av en liknande roll och därigenom goda kunskaper inom bokföring. Alternativt är du nyligen examinerad och har arbetat vid sidan av dina studier, med liknande arbetsuppgifter. Som person är du noggrann och har ett gott öga för detaljer. Du har ett systematiskt arbetssätt och arbetar gärna självständigt. Samtidigt som du har förmåga att driva ditt arbete på egen hand tror vi att du trivs att arbeta i grupp. Du känner dig bekväm i föränderliga miljöer och du har god förmåga att skapa rutin och struktur i ditt arbetssätt. Givetvis tycker du om siffror och drivs av att förstå ekonomiska sammanhang och samband. Utöver detta har du:

  • Goda kunskaper i Excel
  • God systemförståelse och erfarenhet av bokföringsprogram
  • Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag via KFX HR-partner, med start i mitten av mars. Uppdraget sträcker sig initialt 1 år framåt. På KFX arbetar vi med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Linnea Hägg på 08-663 99 00 eller rekrytering.stockholm@kfx.se och specificera vilken tjänst du har frågor kring i ditt mail.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan