Ekonomiassistent sökes omgående!

Om tjänsten

Vill du arbeta med lättade ekonomiuppgifter och vara en del av ett stort team? Har du tidigare arbetat med fakturering och är en klippa i Excel? Söker du arbete med start redan i september? Då kan du vara den vi söker!

Den här tjänsten är på heltid och tillsvidare. Du kommer bli anställd hos oss på KFX HR-partner men det finns goda möjligheter att gå över till vår kund som har kontor i centrala Göteborg.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent innefattar följande arbetsuppgifter:

  • Ordermottagning
  • Fakturering
  • Sammanställa underlag till Controller
  • Kontoavstämningar
  • Matchning av kundinbetalningar
  • Övring administration

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för ekonomi och siffror, Viktigt för den här tjänsten är att du har god förståelse för fakturaflöden samt mycket goda kunskaper i Excel. Som person ska du vara självgående och initiativtagande. Vi ser att du tar stort eget ansvar och arbetar både strukturerat och noggrant med dina arbetsuppgifter.

Utöver erfarenhet och kunskap lägger vi stor vikt vid personlighet, då är det viktigt att du kan samarbeta, kommunicera väl och vara flexibel. Avslutningsvis ska du tala samt skriva både svenska och engelska flytande.

Vi genomför personlighet- och kunskapstester samt bakgrundkontroll på alla våra slutkandidater.

Övrigt

Är det dig vi söker? Skicka då in din ansökan redan idag via kfx.se.
Tjänsten är på heltid och kommer att tillsättas så snart som möjligt, vi ser helst att du kan börja arbeta redan under september. Urval och intervjuer sker löpande, detta betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta oss på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan