Ekonomiassistent omgående!

Om tjänsten

Är du en person som brinner för ekonomi? Vill du hjälpa andra och vara en viktig stöttning samtidigt som du får en kickstart i din karriär? Vi söker löpande erfarna ekonomiassistenter inom Göteborg. Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som ekonomiassistent är arbetsuppgifterna breda och varierande. Arbetet innefattar kund- och leverantörskontra, bokföring, kontering samt avstämningar. Vidare innebär rollen även att stötta vid lönehantering och månadsboksavslut. Det tillkommer andra administrativa uppgifter som utredningsarbete och besvara förfrågningar om in- och utbetalningar. Utöver detta innefattar tjänsten att hantera kontroll av fakturor, kassa- och bankavstämningar samt redovisning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för ekonomi och siffror, du ska även inneha en examen inom ekonomi eller likvärdig utbildning. Som person ska du vara självgående och ha erfarenhet från en roll som ekonomiassistent samt att du vet hur arbetet går till. Du kommer att arbeta i ekonomisystem och vi ser gärna att du har erfarenhet av de stora ekonomisystemen. Vi ser att du tar stort eget ansvar och arbetar både strukturerat och noggrant med dina arbetsuppgifter.

Utöver erfarenhet och kunskap lägger vi stor vikt vid personlighet, då är det viktigt att du kan samarbeta, kommunicera väl och vara flexibel. Avslutningsvis ska du tala samt skriva både svenska och engelska flytande.

Övrigt

Är det dig vi söker? Skicka då in din ansökan redan idag via kfx.se.
Intervjuer och urval sker löpande.

Vid frågor kontakta oss på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan