Ekonomiassistent inom kundreskontra till bolag i Liljeholmen

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en positiv och lättlärd ekonomiassistent på 100 %. Har du en utbildningsbakgrund inom ekonomi och/eller erfarenhet av ekonomirelaterat arbete? Då kan du vara den vi söker!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Om företaget

Kunden är ett stort företag med svenskt huvudkontor beläget i Liljeholmen i södra Stockholm. Vår kund är en ledande teknisk distributör av installationsprodukter, verktyg och maskiner.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med kundreskontra och administration kring företagets fakturor. Ta emot och registrera betalningar, utreda felbetalningar, kravhantering. Därutöver tillkommer det mycket telefon och mailkontakt, begäran om fakturakopior, reskontrafrågor samt större utredningar.

Kvalifikationer

Den vi söker tycker om att sprida god stämning runt omkring sig och har nära till skratt. I ditt arbetssätt är du analytisk, strukturerad och organiserad. Du har en förmåga att kunna arbeta såväl självständigt som i grupp, en positiv inställning till att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och är snabblärd. Självklart har du också ett intresse för ekonomi!

För att vara kvalificerad för tjänsten har du gymnasial utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du tidigare har kommit i kontakt med liknande arbetsuppgifter genom antingen studier eller arbete. Vi ser det även som meriterande om du tidigare arbetat administrativt.

Övrigt

Tillträde för tjänsten är 11 augusti och intervjuer sker löpande, sök därför tjänsten redan idag! Arbetstiderna är 8.00 -16.45 och behovet är fram till december 2023. Du kommer att vara anställd av oss på KFX HR-partner men arbeta hos vår kund på Liljeholmen.

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00.

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2022-08-14
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2022-07-22
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan