Ekonomiassistent

Om tjänsten

Sökord:Ekonomiassistent, redovisning, kund- och leverantörsreskontra, bokföring, assistent, accounting, economy, financial

KFX söker idag ekonomiassistenter för kommande uppdrag hos våra kunder.
Vi upplever en ökad efterfrågan på juniora samt seniora ekonomi- och redovisningsassistenter inom olika branscher. Oavsett om du vill arbeta hel- eller deltid, bara arbetat med en sorts reskontra eller har lång erfarenhet av redovisning vill vi ha din ansökan! Uppdragens karaktär varierar därför söker vi brett!

Om företaget

KFX HR-partner är ett väletablerat bemanning- och rekryteringsföretag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Med ett brett nätverk och stort engagemang kan vi erbjuda intressanta och spännande tjänster inom områden som service, administration, ekonomi och HR.
Viktigast för oss är att våra medarbetare trivs och känner sig trygga i sin anställning. Som konsult hos KFX HR-partner erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och kollektivavtal. Det ser vi inte som en förmån, utan som en självklarhet. Vill du veta mer om hur det är att vara konsult hos oss? Läs mer på kfx.se

Arbetsuppgifter

I din roll som ekonomiassistent arbetar du med varierande arbetsuppgifter hos våra kundföretag. Exakta arbetsuppgifter beror på uppdraget men det huvudsakliga i arbetet består av:

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Avstämningar
  • Fakturering, kontering och administrativa arbetsuppgifter
  • Bokföring och bokslutsarbete
  • Löner och momsredovisning

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ekonomiutbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt erfarenhet av liknande arbete. Du har god datorvana och kunskaper i Excel är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av något affärs- och ekonomisystem, gärna SAP, Palette, IFS, Hogia, Visma eller Kobra. Du trivs med att möta olika människor och har lätt för att skapa förtroenden. Vidare är du flexibel, strukturerad och har stor ansvarskänsla samt ett glatt humör. Du är noggrann och har ett sinne för siffror. Många utav våra kunder är internationella företag vi ser därför att är bekväm i det engelska språket.

Övrigt

Det här är en generell annons för kommande uppdrag inom ekonomi, urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vi återkommer till dig om och när din profil matchar med inkommande tjänst. För frågor vänligen kontakta någon av våra rekryterare på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan