Ekonomiansvarig sökes till vår kund i Ånge

Om tjänsten

Är du en självgående, strukturerad och metodisk person som drivs av att få vara en del av ett framgångsrikt team och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri?
Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan tjänsten som Ekonomiansvarig hos vår kund vara din nästa utmaning.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

KFX HR partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning-, och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och kollega.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR partner och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR partner är stolthet, omtanke och engagemang – dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta tight tillsammans med en till kollega på kontoret och vara en del av ett mindre och framgångsrikt företag. I jobbet ingår till exempel:

* Löpande Bokföring
* Månadsbokslut och rapportering
* Årsbokslut
* Fakturering
* Löner (ca 20st)
* Betalningar

Det ingår även personalansvar där du hanterar frågor från medarbetarna gällande exempelvis ledighet, semester och vara ett övrigt bollplank.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att komma in i jobbet så snabbt som möjligt ser vi gärna att du tidigare arbetat i programmet Visma. Det är meriterande om du även har arbetat i Hogia.

Övrigt

Tjänsten är på deltid, initialt 60%.
Arbetstid: 7-16 med viss möjlighet till flex

Kunskap- och personlighetstester samt bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.
Välkommen med din ansökan!

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2021-10-03
  • Deltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2021-09-07
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan