Ekonomiansvarig sökes till kund i centrala Stockholm!

Om tjänsten

Ekonomi / Ekonom / Ekonomiassistent / Ekonomiansvarig / Ekonomichef / Redovisningschef / Redovisningsansvarig / Redovisningsassistent / Bokföringschef / Bokföringsansvarig / Redovisningsassistent / Deltid

Har du breda kunskaper inom bokföring/redovisning och söker ett arbete på 50-75 %? Tycker du om att arbeta med allt från ax till limpa inom ekonomin? Se hit! För kunds räkning söker vi just nu en ekonomiansvarig med start omgående.

Om företaget

Vår kund är en mindre advokatbyrå med kontor nära Kungsträdgården i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonom på advokatbyrån kommer du ansvara för ekonomins alla olika delar. Du arbetar i en bred roll och sköter allt från reskontra till bokföring och avstämningar. Du sköter självständigt månads- och årsbokslut samt ansvarar för att deadline möts och att allt blir gjort korrekt. I rollen ingår även lönehantering för 8 personer. Då kontoret är litet kommer du även finnas som backup till kontorsansvarige och hjälpa till med exempelvis växel och övriga kontorsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs i rollen som ekonom och har tidigare erfarenhet av brett ekonomiarbete. Vi tror att du tidigare arbetat på ett mindre företag där du fått ta mycket ansvar. Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper gällande lagstiftningen kring redovisning och har god vana att självständigt göra månads- och årsbokslut. Som person är du självständig, arbetar noggrant och håller alltid deadlines. Du har även skinn på näsan samtidigt som du är prestigelös och gärna hjälper till med andra kontorsuppgifter.

Övrigt

Detta är ett samarbete mellan KFX HR-partner och vår kund. Tjänsten är en direktrekrytering med omgående start. Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar att du skickar in din ansökan redan idag! Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på telefonnummer 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan