Ekonomiansvarig för kunds räkning

Om tjänsten

Har du en bred bakgrund inom redovisning och ekonomi tillsammans med ett affärstänk? Då kan detta kan vara något för dig! Nu söker vi en ekonomiansvarig för vår kunds räkning.

Om företaget

Kundföretaget är beläget i Sundsvall och har bolag som sträcker sig mot Åre. Mer info om företaget samt tjänsten i sig ges vid intervjutillfälle.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha hand om ekonomin för ett antal bolag – från ax till limpa med allt ifrån fakturering, löpande redovisning, projektredovisning samt lönehantering för ca 100 anställda. Om du har erfarenhet av årsbokslut så är det meriterande men inget krav.

Du kommer också att stötta verksamhetschefen som har hand om några av bolagen med att hjälpa till att förutse kostnader, planera för intäkter och uppföljning samt att analysera helheten i bolagen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en ekonomexamen från yrkeshögskola, universitet alternativt flera års erfarenhet av liknande arbete. Självklart är du en god användare av Officepaketet och har erfarenhet från att arbeta i olika ekonomi- och affärssystem.
För att klara av rollen bör du ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och det är en stor fördel om du tidigare har jobbat mot flera bolag. Vi letar en person som brinner för siffror och har ett business-tänk, och som med ett stort engagemang vill förstå verksamheten och driva den framåt. Detta gör du givetvis med dina kollegor och tillsammans ser ni till att skapa en bra företagskultur med goda värderingar och en härlig arbetsmiljö.

Vi kommer lägga stor vikt på rätt personlighet. Beskriv gärna i ditt personliga brev vilka styrkor du har och vad du tror att du kan bidra med i just denna roll.

Övrigt

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan kommas att tillsättas innan annonsens slutdatum.
Start och lön enligt överenskommelse.

Personlighets- och färdighetstest samt kreditupplysning kommer att göras på slutkandidater.

Om du har några frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Erika Hällström.

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2020-04-05
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2020-03-11
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan