Ekonomiansvarig administratör

Om tjänsten

Trivs du med administrativa uppgifter där det ställs krav på att du är lösningsorienterad och noggrann. Har du breda kunskaper inom ekonomi och gillar att ta ett stort ansvar, då kanske detta är rollen för dig?

Om företaget

Vår kund Processor AB är ett ingenjörs- och agenturföretag som under mer än 35 år har levererat utrustning för bl.a. industriell och kommersiell kyla, värmeväxling och vätskefiltrering. I samarbete med deras leverantörer och kunder har de utvecklats till ett starkt och kunskapsrikt företag inom dessa områden.
På Processors kontor i Spånga arbetar idag 3 personer. Tjänsten är en heltidsanställning med arbetstiderna 8:30-17:00

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar arbetsuppgifter inom bland annat ekonomi och orderhantering så som:
Ekonomi:

  • Förberedelser inför bokslut
  • Kundreskontra
  • Löpande fakturering
  • Leverantörsreskontra
  • Löpande betalningar
  • Löneadministration (2-4 löner)
  • Kontoavstämningar

Orderhantering:

  • Orderbekräfta till kund
  • Leveransbevakning
  • Bevaka dokumentation från leverantörer.

Utöver dessa arbetsuppgifter har du även ansvar för att kontoret hålls rent, snyggt och påfyllt.

Kvalifikationer

För tjänsten som ekonomiansvarig administratör söker vi till vår kund dig som har arbetat brett med ekonomi sedan flera år tillbaka. Du ska med fördel ha en relevant utbildning inom ekonomi. Det är meriterande om du har arbetat med orderhantering innan. Du skall ha goda kunskaper i Office-paketet samt tidigare arbetat med ekonomiprogram. Det är även ett krav att du skriver och talar felfri svenska och engelska.
Vi söker dig som är lugn, harmonisk och har lätt till skratt. Du tycker om att sprida god stämning runt omkring dig och föredrar en trivsam stämning på arbetsplatsen. I ditt arbetssätt är du noggrann, strukturerad och självgående. Du har även en god förmåga att lösa problem och du har såklart ett stort intresse för ekonomi!

Övrigt

Tjänsten är på tillsvidarebasis och du blir anställd direkt av Processor. I denna rekryteringsprocess samarbetar Processor med KFX HR-partner och samtliga frågor gällande tjänsten hänvisas vår rekryterare Amanda Jurell på 08-663 99 00.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan