Ekonomiadministratör till expansivt bolag i Spånga

Om tjänsten

Till vår kund i Spånga söker vi nu efter en administratör med intresse för ekonomi. Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo, både självständigt och i grupp.

Företaget är ett familjeägt bolag i tillväxtfas som arbetar med försäkringsskador där de sköter hela skadehanteringen åt försäkringsbolagen. I rollen som administratör kommer du att arbeta med administrationen kring olika delar av skadehanteringen, allt från evakueringsbostäder till sanering och ombyggnation av de drabbade lägenheterna.

Om oss

KFX HP-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en allt mer digital värd. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Hos vår kund arbetar du på ett snabbt växande familjeföretag där gemenskap och samarbete är viktiga delar i arbetet. Då behoven kan ändras snabbt kan arbetet komma att utökas och ändras efter tid. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer vara att:

  • Ta emot felanmälningar och dirigera ärendena till rätt kontaktperson
  • Hantera företagets leverantörsreskontra
  • Koordinera nyckelhanteringen till nya hyresgäster

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare har arbetat administrativt och/eller med enklare bokföring. Du har även mycket goda kunskaper i svenska och engelska både skriftligt och muntligt.

I denna roll kommer stor vikt läggas vid personlighet. Vi ser att du som person är trygg, positiv och flexibel. Du är självgående och en god lagspelare som vill hjälpa till där det behövs.

Övrigt

Denna rekrytering görs i samarbete mellan KFX HR-partner och vår kund. Du blir anställd hos kund och arbetar heltid på deras kontor i Spånga.

På KFX arbetar vi med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00 eller lisa.hagglund@kfx.se och specificera vilken tjänst du har frågor kring i ditt mail.

Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2022-08-14
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2022-07-22
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan