Ekonomiadministratör sökes på heltid till företag i Bro!

Om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en ekonomiadministratör på heltid till deras kontor i Upplands-Bro. För att passa in i denna roll behöver du trivas med administrativa arbetsuppgifter samt vara en person som är lösningsfokuserad och noggrann. Du skall även ha tidigare erfarenheter från liknande arbetsuppgifter och föredra att arbeta på ett mindre bolag.

Om företaget

Björnentreprenad AB är ett företag med lång erfarenhet inom mark och trädgårdsbranschen. Företaget grundades 1989 och drevs som privat familjeföretag i 2 generationer fram till Juli 2017 då företaget förvärvades av Green Landscaping AB och verkar idag som fristående dotterbolag i Green-koncernen. Björnentreprenad har c:a 35 anställda och kunderna består i huvudsak av kommuner, bostadsrättsföreningar och företag.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör på Björnentreprenad kommer du blanda annat att ansvara för:

  • Löpande ekonomi
  • Bemyndiganden
  • Avstämningar och uppföljningar
  • Rapporter till huvudkoncern
  • Övergripande administration
  • Svara i telefon

Kvalifikationer

För tjänsten som ekonomiadministratör söker vi dig som har arbetat brett med ekonomi och administration sedan flera år tillbaka. Du ska med fördel ha en relevant utbildning inom ekonomi och goda kunskaper i Excel. Flytande svenska i såväl tal som skrift är ett krav.

Vi söker dig som är social, harmonisk och har lätt till skratt. Du tycker om att sprida god stämning runt omkring dig och föredrar en trivsam stämning på arbetsplatsen. I ditt arbetssätt är du noggrann, strukturerad och självgående. Du har även en god förmåga att lösa problem och tar självklart egna initiativ.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i Upplands-Bro tillsvidare. Start är omgående med hänsyn till uppsägningstid. Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Har du frågor? Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Amanda Jurell på 08-663 99 00.
Slutkandidaten kommer att genomgå en bakgrundskontroll.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan