Ekonomer sökes till kommande uppdrag!

Om tjänsten

Nu vill vi utöka vårt kandidatnätverk med duktiga ekonomer av olika slag! Under hösten har vi arbetat med en del uppdrag inom ekonomibranschen där vi har sökt alltifrån ekonomiassistenter, lönekonsulter, redovisningsekonomer till olika typer av controllers.

Till våren ser vi ett ökat behov hos våra kunder och det gäller både bemannings- och rekryteringsuppdrag. Ett brett spektra med andra ord – vill du jobba inom ekonomi? Här är annonsen för dig!

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Inom bemanningen kan det vara både längre och kortare uppdrag, heltid eller deltid samt extra om du är student.

Vid en rekrytering hjälper vi kunden med hela anställningsprocessen innan för att till slut presentera de kandidater som passar för tjänsten. Den som blir vald kliver oftast på en provanställning direkt hos kundföretaget.

Arbetsuppgifter

Då vi har olika typer av tjänster och uppdrag inom ekonomiområdet vill vi att du i din ansökan får med dina erfarenheter, vad du gör idag och vad du söker för typ av tjänst. Vi har två kontor i Norrland (Umeå och Sundsvall) så är du öppen för nya utmaningar på annan ort så finns det möjlighet till att få uppdrag där med.

Bifoga också ditt CV.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande dokumenterad arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vissa av våra kunder har engelska som koncernspråk så om du har kunskaper inom språket så är det meriterande.

Goda kunskaper i Excel är en förutsättning och likaså god erfarenhet från administrativa system.
Som person är du självständig, driven och har en god samarbetsförmåga. Ordning och struktur är kännetecknande för ditt arbetssätt. Vidare är du en person som trivs med att skapa goda och förtroendeingivande relationer.

Ange gärna i ansökan vilka affärs- och ekonomisystem du behärskar.

Övrigt

För närmare information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Rebecka Junghagen på telnummer 090-10 39 30 alternativt mail: rebecka.junghagen@kfx.se

Kunskap- och personlighetstester samt en bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Vi ser fram emot din ansökan!

Company logotype
  • Umeå
  • Ansök senast 2020-01-31
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2019-12-10
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan