Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Ekonom Sundsvall

Om tjänsten

Nu behöver vi fylla på vår kandidatbank med duktiga ekonomer av olika slag!
Under hösten har vi arbetat med en hel del uppdrag inom ekonomibranschen där vi har sökt alltifrån ekonomiassistenter, redovisningsekonomer till olika typer av controllers.

Till våren ser vi ett ökat behov hos våra kunder och det gäller både bemannings- och rekryteringsuppdrag.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Då vi har olika typer av tjänster och uppdrag inom ekonomiområdet vill vi att du i din ansökan får med dina erfarenheter, vad du gör idag och vad du söker för typ av tjänst.
Bifoga också ditt CV.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande dokumenterad arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vissa av våra kunder har engelska som koncernspråk så om du har kunskaper inom språket så är det meriterande.

Goda kunskaper i Excel är en förutsättning och likaså god erfarenhet från administrativa system.
Som person är du självständig, driven och har en god samarbetsförmåga. Ordning och struktur är kännetecknande för ditt arbetssätt. Vidare är du en person som trivs med att skapa goda och förtroendeingivande relationer.

Övrigt

För närmare information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Sandwall på mobnr 070- 663 19 89.

Kunskap- och personlighetstester samt en bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan