Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Ekonom med Agressokunskaper- deltid

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu dig som har erfarenhet av månadsbokslut och kan systemet Agresso (Unit 4s system Businessworld).
Kunden har behov av en extra resurs som kan rycka in och avlasta vid månadsbokslut (första 10- dagarna i månaden ungefär)
Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos KFX men arbetar som uthyrd konsult till vår kund i centrala Sundsvall.
Uppdraget önskas starta omgående.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Nu utökar vi med en ny kollega till vårt Stockholmskontor.

Med över 30 års erfarenhet erbjuder vi våra kunder och anställda stabilitet och kvalitet.

Arbetsuppgifter

Kunden har behov av en extra resurs som kan rycka in och avlasta vid månadsbokslut (första 10- dagarna i månaden ungefär).
Övriga administrativa ekonomiuppgifter kan förekomma.

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som har erfarenhet av redovisning och bokslut.
  • Goda kunskaper i Officepaketet, primärt Excel.
  • Ett krav är att du kan Agresso, nuvarande Unit 4S system Businessworld.

Då kundföretaget främst kommer att behöva din kompetens under månadens första halva är det viktigt att du är flexibel, självgående och engagerad. Du stöttar och hjälper dina kollegor, är prestigelös i ditt arbete och tycker om att bidra till en positiv energi. Självklart tycker du om högt tempo och snabba förändringar.

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Slutkandidater kan komma att genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan