Sveriges bästa företagsbloggar 2018

EAB Norrland söker en Projektledare/ Projektansvarig Affärsområde Stålbyggnad

Om tjänsten

Vi behöver förstärka vårt lag med en affärsdriven projektledare som gör att vi blir ännu starkare än vad vi är idag.
Är du en lagspelare med ledaregenskaper som gillar att få ihop många lösa trådar till en bra helhet som skapar både glada medarbetare och nöjda kunder?
Då tycker vi att du skall kontakta oss eller skicka din ansökan redan idag – vi behöver DIG!

Om företaget

EAB Norrland AB är ett, till merparten familjeägt, bolag grundat 1986. Företaget har sitt kontor i Timrå, och är verksamt i hela Norrland. Den starka kompetensen, många års erfarenhet samt hållbara produkter och konstruktioner, har gjort företaget till en stark aktör inom sina tre affärsområden portar, lagerinredning och stålbyggnader,

EAB affärsidé är att med glödande engagemang och entreprenörsanda sälja, montera och serva lagerinredning, portar och stålbyggnader anpassade efter kundernas specifika behov och med en erkänt hög kvalitet. Att vara en omtyckt arbetsplats som attraherar engagerade och kompetenta medarbetare och att ha roligt på jobbet är andra mål vi arbetar mot.

Arbetsuppgifter

För att ta ytterligare ett steg i vår utveckling behöver vi nu förstärka organisationen med en Affärsdriven Projektansvarig/ Projektledare för de stålbyggnader vi säljer och monterar.

Vi erbjuder Dig ett varierande och ansvarsfullt arbete i ett tryggt och framåt familjeföretag med platt organisation där det är nära mellan ord och handling.

Som projektledare hos oss har du ansvaret för hela montaget inklusive planering, genomförande och efterkontroller. Till din hjälp finns en konstruktions- och projekteringsavdelning hos vår leverantör EAB i Smålandsstenar samt självklart hela övriga gänget med erfarna kollegor i Timrå som hanterar såväl marknadsbearbetning och kalkylarbete som själva montaget.

Din roll är till stor del ute på arbetsplats där samordning och kommunikation mellan EAB Norrland, våra beställare och andra yrkesgrupper är en viktig del. Vidare har du också en tät och naturlig dialog med affärsansvarig på bolaget och konstruktionsavdelningen hos vår huvudleverantör EAB Smålandsstenar, andra leverantörer, underentreprenörer och andra samarbetspartners.

Kvalifikationer

På EAB medverkar alla till att vi kan hålla fast vid vår grundläggande filosofi att leverera produkter av hög kvalitet och skapa långsiktiga relationer. Därför är det viktigt att du trivs med ansvar, tar egna initiativ och är handlingskraftig. Du trivs då du får driva projekt framåt och ro dem över mållinjen.

Vi tror att du idag arbetar som arbetsledare/platschef inom bygg- eller industribranschen och är nyfiken på att anta en ny utmaning i en kreativ och inspirerande miljö.
Viktiga egenskaper är: lätthet att kommunicera i tal och skrift, samarbeta och du att har förmågan att skapa teamkänsla omkring dig och trivs i en ledande roll.

Du är i grunden en praktisk person som trivs med rörelse och variation i ditt arbete.

B-körkort är ett krav. Basen och tjänstestället är Terminalvägen 17 i Timrå, men resor förekommer.

Övrigt

Tjänsten är tillsvidare på heltid.

För närmare information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linda Sandwall på KFX HR- partner, 070- 663 19 89.
Sökande till denna tjänst kan komma att genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2019-02-01.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan