Drivna säljare sökes för uppdrag i Stockholm med omnejd.

Om tjänsten

Just nu söker vi säljare för olika uppdrag hos våra kunder! Är du en driven och resultatinriktad person med säljaranda? Tveka inte att söka på denna annons. Vi söker både juniora och seniora säljare till kommande konsultuppdrag samt rekryteringar i Stockholmsområdet.

Om oss

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Om företaget

Vi på KFX HR-partner jobbar både med konsultuppdrag och direktrekrytering till kund. Beroende på kund och uppdrag kan processen därför se lite annorlunda ut. Vi berättar gärna mer om aktuell kund under en intervju hos oss.

Arbetsuppgifter

Då detta är en allmän annons ser vi gärna att specificerar vilken typ av tjänst du är ute efter, när du är tillgänglig och om du är intresserad av heltid eller deltid.

Kvalifikationer

Vi söker säljare med olika nivåer av erfarenhet och kunskap inom försäljning. Vi ser att du trivs med att ha kundansvar och att jobba mycket med att skapa förtroende hos kunderna. Som säljare ser du vikten av ett starkt kontaktnät och hittar möjligheterna för att vidareutveckla affärsmöjligheterna inom det.

Stor vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet och vad du kan bidra med på arbetsplatsen. Vi tror att du som söker dig till tjänsten också är en person som drivs av att möta nya människor och att uppnå mål. Du kan även med enkelhet sätta dig in i nya situationer, vara flexibel och samtidigt bidrar till en god stämning på arbetsplatsen.

Övrigt

Låter detta som någonting för dig? Skicka in din ansökan under julledigheten! Vi jobbar med löpande urval och återkoppling kommer ske som tidigast i januari.
Kunskap- och personlighetstester samt en bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Caroline Dunvret på 08- 663 99 00 alternativt på caroline.dunvret@kfx.se

Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2021-01-21
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Försäljning/Affärsutveckling
  • Inkommet: 2020-12-23
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan