Drivna kundtjänstmedarbetare till kund i Solna

Om tjänsten

Service/Försäljning/Kundsupport

Är du en servicemedveten person som brinner för att hjälpa kunder? Trivs du i en kultur som präglas av högt tempo och samarbete? Då kan du vara rätt person för oss! För kunds räkning söker vi nu nya kundtjänstmedarbetare med viljan att utvecklas inom service och support.

Om företaget

Vår kund sitter i Solna och är ledande inom sin bransch. I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med dina kollegor på kundtjänst samt företagets Back Officefunktion. Tjänsten är på tillsvidarebasis och det finns goda möjligheter till utveckling inom företaget.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänstmedarbetare är du första ledet i kundkontakten och därmed en representant för företaget. Du besvarar på frågor från kunder, inkomna via både telefon och mail. Du administrerar de ärenden som kommer in i det interna systemet och kopplar vidare samtal till rätt supportfunktion.

Kvalifikationer

För denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet av kundkontakt och service! Som person är du social, engagerad och tillmötesgående. Vi tror att du har ett par års erfarenhet av serviceroller och nu redo för ett nästa steg i ett spännade företag.

Övrigt

Start för tjänsten är omgående och arbetstiderna är 8-17. Vi går igenom urvalet löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Linnea Hägg på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan