Driven säljare till expansiva Wulff Supplies Stockholm!

Om tjänsten

Är du en riktigt stjärna på B2B försäljning och vill ta nästa steg på ett familjärt bolag inom förbrukningsbranschen? Är du driven, självgående och orädd? Har du några års erfarenhet av nykundsbearbetning och vill fortsätta göra det du är bäst på- att driva nya affärer framåt? I rollen som säljare på Wulff Supplies erbjuds du en bred och ansvarsfull roll med stora utvecklings-möjligheter på ett starkt växande bolag i branschen!

Wulff Supplies har valt att samarbeta med KFX HR-partner i denna rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning. Samtliga frågor hänvisas till KFX HR-partner.

Om företaget

Wulff Supplies är en nordisk totalleverantör av förbrukningsvaror och levererar till företag i många olika branscher med fokus på segmenten servering, butik, kontor och industri. Företaget har verksamheter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Koncernens huvudkontor är placerat i Espoo, Finland där bolaget är marknadsledande och den tredje största aktören inom segmentet på den nordiska marknaden.
Wulff Supplies satsar och vill ha med dig på resan i Stockholm med utgångspunkt från det nyrenoverade kontoret i Kista. Här har du möjligheten att arbeta i en bred säljroll i nära samarbete med dina 30 kunniga kollegor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Som säljare på Wulff Supplies arbetar du i en bred roll med fokus på nykundsbearbetning. Genom att aktivt arbeta med uppsökande av nya kunder kommer du arbeta fram och utveckla din egna kund- och prospektportfölj. Du ansvarar för och driver hela säljprocessen från första kontakt, uppföljning till utveckling av kundstocken. Du arbetar självständigt i ditt distrikt och har stöd av din försäljningschef samt dina kollegor med lång brancherfarenhet runt om i landet.

Kvalifikationer

 • Du är en mästare på uppsökande försäljning.
 • Du har erfarenhet av att ta kontakt med ansvariga med strategiska positioner/högre beslutsfattare, såsom inköpare, och/eller VD.
 • Du är en framgångsrik relationsbyggare och har ett genuint intresse av att driva och genomföra affärer liksom att skapa långsiktiga relationer till våra kunder.
 • Du drivs av att göra affärer och att se resultat samt är van att jobbat i högt tempo.
 • Har du arbetat i en liknande roll i branschen så är det meriterande.
 • B-körkort är ett krav.
 • Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vidare har du mycket goda datakunskaper samt vana att arbeta i excel.

Attraktivt löneläge med fast lön och generöst bonussystem samt fina förmåner.

Övrigt

Vill du vara med och bidra i Wulff Supplies expansiva fas som säljare? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar sker via kfx hemsida, www.kfx.se.

Kunskap-, språk- och personlighetstester samt bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Paula Jansson på 031-711 98 00.

Company logotype
 • Stockholm
 • Ansök senast 2021-11-07
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Försäljning/Affärsutveckling
 • Inkommet: 2021-10-15
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan