Driven HR-student som vill bli en intern rekryteringsassistent!

Om tjänsten

Är du en HR-student som söker ett extrajobb? Vill du omvandla dina teoretiska kunskaper från skolan till praktiken? Vår kund söker nu en driven student som vill stötta chefer i olika HR-frågor, men framförallt i rekryteringsprocessen.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Vår kund är ett expansivt företag inom bostadsutveckling och finns på flera orter i Sverige. Företaget har många projekt på gång och de får in allt fler kunder, eftersom det ständigt växer behöver de nu extra stöttning vid rekryteringsarbetet. I rollen som rekryteringsassistent kommer du att arbeta från deras kontor i centrala Göteborg.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som rekryteringsassistent är en ny roll på företaget. Rollen kommer att innebära ett tätt samarbete med HR-chefen som befinner sig i Stockholm. Behovet har uppstått i och med alla rekryteringsprocesser som sker i södra Sverige, där HR-chefen behöver någon som stöttar cheferna på plats i Göteborg. I Göteborg finns andra HR-anställda som kommer kunna hjälpa till, men främst är det digital kommunikation till HR-chefen som gäller.

Arbetsuppgifterna kommer att formas beroende på hur mycket erfarenhet du har sedan innan. Men som stöttande funktion kommer du hjälpa cheferna på plats i rekryteringsfrågor som exempelvis göra upp en rimlig tidsplan för rekryteringsprocessen, hjälpa till att ta fram underlag inför intervjuer, förbereda avtalsskrivningar och en hel del administrativt arbete. I rollen behöver du ha en övergripande koll på rekryteringsprocessen, du kommer att arbeta strategiskt och vara med och utvärdera och utveckla arbetet. Med tiden kan rollen innebära bredare HR-arbete som exempelvis skapa en systematik kring kompetensutveckling. Låter detta intressnat? För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar HR och har minst ett år kvar på din utbildning. Vi ser gärna att du studerar på masternivå. För att passa i tjänsten som rekryteringsassistent har du arbetat inom rekrytering tidigare och har en god förståelse för processen. Då HR-chefen befinner sig i Stockholm och kommunikationen mellan er kommer att ske digialt, ser vi att du är självgående, driven och nyfiken som person.

Har du ett brinnande intresse för HR-frågor och ser positivt på kompetensutveckling och organisationsförändringar? Är du en ambitiös och stukturerad student? Vi söker dig som hittar egna lösningar och inte är rädd för att ta egna initiativ! Känner du igen dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Övrigt

Du kommer att vara anställd hos oss på KFX HR-partner men arbeta hos vår kund. Uppdraget är på minst ett år och är initialt på 50%.
För närmare information om tjänsten är duvälkommen att kontaka ansvarig rekryterare Anna Berggren på KFX HR-partner 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan