Driven ekonomiassistent till Solna!

Om tjänsten

Har du intresse för redovisning och vill börja det nya året som ekonomiassistent i ett spännade bolag? Kanske har du redan arbetat något år eller är snart färdig med din uppsats inom ekonomi? Då kan det vara dig vi söker!

Om företaget

Vår kund är ett ledande bolag i sin bransch och sitter i fina lokaler nära Solna Station. I rollen som ekonomiasssitent kommer du att ingå i ekonomiteamet och rapportera direkt till Redovisningschefen. Teamet präglas av en positiv stämning, humor och trevligt bemötande.

Arbetsuppgifter

Din roll hos vår kund kommer att innefatta ett övergripande ansvar för leverantörsreskontra. Du kommer att distribuera inköpsfakturor samt agera kontaktperson till leverantörer i olika ärenden. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå i att:

  • Distribuera inkommande leverantörsfakturor
  • Elektroniska leverantörsfakturor i leverantörers olika portaler
  • Kassaredovisning
  • Inventarieredovisning
  • Hantering av utbetalningar, manuellt och via filer
  • Kontakt med leverantörer
  • Bokning av betalningar i SEK samt andra valutor

Kvalifikationer

Vi tror att du antingen har något års erfarenhet av en liknande roll och därigenom kunskaper inom bokföring. Alternativt är du nyligen examinerad och är på jakt efter ditt nästa steg på arbetsmarknaden. Som person är du noggrann och har ett gott öga för detaljer. Du har ett systematiskt arbetssätt och arbetar gärna självständigt. Samtidigt som du har förmåga att driva ditt arbete på egen hand tror vi att du trivs att arbeta i grupp. Du känner dig bekväm i föränderliga miljöer och du har god förmåga att skapa rutin och struktur i ditt arbetssätt. Givetvis tycker du om siffror och drivs av att förstå ekonomiska sammanhang och samband. Utöver detta har du:

  • Godakunskaper i Excel
  • God systemförståelse
  • Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi

Övrigt

Du kommer att bli anställd hos oss på KFX HR-partner och arbeta som konsult hos vår kund i Solna. Tjänsten förväntas tillträdas snarast och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Vid eventuella frågor rörande tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linnea Hägg.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan