Driftig internservicemedarbetare, heltid i Stockholm

Om tjänsten

Vaktmästare, kontorsassistent, fastighetsskötare, fastighet, ambulerande, servicekonsult, service, internservicemedarbetare

Är du en flexibel person som gillar att arbeta med service på hög nivå? Trivs du med ett arbete som ställer krav på dig men som också utvecklar dig och ger värdefulla erfarenheter för framtiden?
Vi söker en ambulerande internservicemedarbetare som vill arbeta med praktiska uppgifter inom service och kontor. Tjänsten är på heltid och du arbetar ute hos våra olika kundföretag. Är du en servicemedveten och positiv person med en stor initiativförmåga? Skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Som konsult kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter där fokus ligger på att leverera toppklassig service. Exakta arbetsuppgifter beror på det specifika uppdraget men dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • Reparera eller byta ut saker som är trasiga
  • Ställa iordning och utrusta lokaler inför möten och konferenser
  • Se över, plocka undan och hålla efter på öppna ytor och i lokaler
  • Genomföra interna omflyttningar och förrådshantering
  • Posthantering och inköp
  • Service och felanmälning av kontorsmaskiner
  • Hämta och ta emot varor

Kvalifikationer

Du som söker är en flexibel och positiv person som även har en hög känsla för service. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och gillar att ta egna initiativ samt har ett stort engagemang. Som konsult vet du inte alltid hur dina dagar kommer att se ut. Du har därför en positiv inställning och lätt att anpassa dig till nya situationer. Vidare har du de fysiska förutsättningarna för att klara av tyngre lyft i kontorsmiljöer och talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Övrigt

Urval sker löpande och start är omgående så känner du dig redo tycker vi att du ska fylla i din ansökan här på hemsidan redan idag. För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av rekryterarna hos oss på KFX HR-partner. Du når oss på 08-663 99 00.

KFX HR-partner har kollektivavtal med Unionen och om du vill kan du lösa ut rikskort och vi har även avtal med ett antal friskvårdsanläggningar som erbjuder dig gynnsamma rabatter då du är anställd av oss.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan