Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Dispatcher på heltid till tekniskt bolag i Solna

Om tjänsten

För konsultuppdrag söker vi dig som trivs i en koordinerande roll där du har många bollar i luften.

Vår kund är ett stort och välkänt teknikföretag som sitter i trevliga lokaler i Frösunda, Solna. Tjänsten är på heltid med start omgående. Uppdraget är på 6 månader, med goda chanser till förlängning. Arbetstiderna är 8.00 – 16.30 med 1 timmes lunch.

Arbetsuppgifter

Som dispatcher arbetar du tillsammans med två andra kollegor i en administrativ och koordinerande roll. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att ta emot ärenden i systemet Oracle och Siebel, för att sedan koordinera ut rätt tekniker till rätt uppdrag. Du arbetar mycket med datorn och har kontakt med tekniker primärt över telefon men även över mail.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för denna tjänst har du tidigare erfarenhet av service och/eller administration och talar och skriver flytande på både svenska och engelska.

Detta är rollen för dig som trivs med varierande arbetsuppgifter och att arbeta med dator och telefon som främsta redskap. Då du koordinerar ut tekniker till olika uppdrag så tror vi att du är en kommunikativ person som både är serviceminded och trygg i dig själv och din kompetens. Du är samarbetsvillig, tar egna initiativ och är inte rädd för att lyfta luren. Att lösa problem är någonting du trivs med och som person är du social och glad.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag och du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos vår kund i Solna. KFX HR-partners fokus har alltid varit på att bygga långvariga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara kundens första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare.

Har du frågor? Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00 eller maila rekrytering.stockholm@kfx.se och specificera vilken tjänst du söker.

Vi arbetar med löpande urval, skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen in med din ansökan!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan