Deltidsjobb inom ekonomi för studenter!

Om tjänsten

Är du högskolestudent och känner att du har lite mer att ge i kombination till dina studier? Vill du ta dig an nya spännande utmaningar och ta chansen att skaffa dig mer arbetslivserfarenhet?
Vi söker nu en ambitiös medarbetare som brinner för ekonomi och som är intresserad av att arbeta 1–2 dagar i veckan under terminerna hos en utav våra kunder som ligger i Tyresö.
Vi erbjuder dig en möjlighet att fylla på din CV och knyta kontakter inför framtiden.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta på kundreskontraavdelningen och ha en del kundkontakt. Du kommer även att fungera som ett stöd och avlastning till ordinarie personal på avdelningen och få chansen att växa i rollen. Du förväntas kunna arbeta 8 -16 timmar per vecka.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du studera ekonomi på universitet/högskola eller arbetat inom ekonomi tidigare. Du känner dig trygg i din förståelse för siffror och administration, samt har en nyfikenhet att lära nytt. Som person ser vi att du är snabblärd, initiativtagande och prestigelös. För att lyckas i rollen behöver du vara orädd att ta dig an nya uppgifter och ser det som en utmaning!

Övrigt

Tjänsten i fråga är ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd på KFX HR-partner men arbeta ute hos kund. Vi går löpande igenom våra urval och kommer höra av oss till dig om vi tycker att du har en profil som matchar det vår kund eftersöker.

För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta mig Amanda Jurell på KFX HR-partner på 08-663 99 00

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2019-09-30
  • Deltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2019-08-12
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan