Deltid som ambulerande konsult i Stockholm

Om tjänsten

Studerar du på distans eller har en annan huvudsaklig sysselsättning? Kan du vara flexibel med din tillgänglighet? Vi söker nu ambitiösa medarbetare som brinner för service och kan arbeta 1–3 dagar i veckan under terminerna.

Vi ser gärna att du är i början av din utbildning och är villig att satsa minst ett år. Hos oss blir du erbjuden ett omväxlande extra-arbete, en möjlighet att fylla på ditt CV och knyta kontakter inför framtiden. Det finns även stora möjligheter till arbeta mer under sommarmånaderna.

Om företaget

Denna tjänst är ett konsultuppdrag, det innebär att du har din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos vår kund. Det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

KFX HR-partner erbjuder ett komplett utbud av konsult- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma specialister med mångårig erfarenhet och kompetens. Våra uppdrag är främst inom service, administration, HR och ekonomi.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som ambulerande konsult kommer att utföras hos spännande kunder i Storstockholm. Du kommer att få möjlighet att bland annat arbeta som Receptionist, Kontorsassistent, Telefonist, Internservice och Värd/Värdinna.

Att arbeta som konsult ute hos våra kundföretag innebär ett roligt och varierande arbete med många nya utmaningar. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är klassiska receptionistuppgifter som att ta emot besökare och vara behjälplig via telefonen. Andra arbetsuppgifter är posthantering, inköp av kontorsmaterial, enklare administration med mera.

Kvalifikationer

Eftersom arbetet innebär daglig kundkontakt söker vi positiva och serviceinriktade personer med god kommunikativ förmåga. Du har erfarenhet av servicearbete och är van vid att arbeta självständigt. Vidare ser vi att du är mycket ansvarstagande, har hög arbetsmoral och är en problemlösare.

För att vara kvalificerad för tjänsten har du:

  • Tidigare erfarenhet av service
  • Goda kunskaper inom Microsoft Office, främst Outlook, Excel och Powerpoint
  • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Avklarad gymnasieutbildning eller högre

I denna roll läggs stor vikt vid din flexibilitet då du kommer kunna bli uppringd av oss med kort varsel vid akuta behov. Som ansiktet utåt både för kundföretaget och KFX HR-partner är det viktigt att du förstår innebörden av ett professionellt, anpassningsbart och servicemedvetet kundbemötande.

Övrigt

Låter detta som någonting för dig? Skicka in din ansökan direkt! Vi går löpande igenom urvalet och kommer att höra av oss till dig som vi anser har en profil som matchar det vi söker. KFX HR-partner har kollektivavtal med Unionen.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. För att få mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av oss rekryterare på KFX HR-partner på 08-663 99 00, alternativt rekrytering@kfx.se. Specificera vilken tjänst du har frågor kring i ditt mail.

Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2020-03-08
  • Deltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2020-02-07
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan