Däcktvättare till däcksäsongen på Bilia i Kungsbacka!

Om tjänsten

Vill du arbeta på en stor bilverkstad? Är du noggrann och effektiv och trivs att arbeta i ett högt tempo? Då kan denna tjänst vara någonting för dig!

KFX HR-partner Göteborg söker nu en person som ska arbeta heltid hos vår kund under däcksäsongen i start mitten av oktober tom slutet av november i Kungsbacka.

Om företaget

Vår kund Bilia är en av Nordens största bilkedjor med 122 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. Bilia fokuserar på kunden och strävar efter att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har åtta nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Hyundai, MINI, och Dacia.

Är du nyfiken att veta mer? Läs mer om företaget på bilia.se eller kontakta oss på KFX.

Arbetsuppgifter

Rollen som däckpersonal innebär att du hjälper till på däckverkstaden med däcktvätt, registrering i datorsystem samt intag av leverans.

Vi ser att du har förmågan att arbeta snabbt och noggrant och har lätt för att komma in i nya arbetsgrupper. Vidare trivs du i en miljö som präglas av service och försäljning där alla skall vara med och bidra till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. För att trivas i rollen är du van att arbeta under ett högt arbetstempo där effektivitet är i fokus samt tunga lyft.

Fördelaktigt för tjänsten är truckkörkort och truckvana. Vi ser gärna att du har en god datorvana och talar och skriver obehindrat på svenska.

Övrigt

Uppdragetslängd: Under däcksäsong höst 2022
Arbetstid: Mån-tors 7-16. Fredagar 7-15.
Arbetsplats: Kungsbacka

Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Jonna Bushati 070 663 1115.

Company logotype
  • Kungsbacka
  • Ansök senast 2022-10-11
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Tillverkning/Produktion
  • Inkommet: 2022-09-12
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan